Een zorgeloos verblijf. Voor jou en je gasten.

TABANAA ondersteunt accommodaties om vakantiegangers met extra zorgwensen te ontvangen. Zo genieten zowel gast als host van een optimale ervaring.

Het boekingsplatform dat connecteert

TABANAA is het vakantieplatform voor iedereen die wat meer ondersteuning nodig heeft.


We helpen logies om gasten met specifieke zorgwensen te ontvangen en zo een verhoogde, regelmatige bezetingsgraad te bekomen.


Provincie Limburg zet zich in voor een inclusiever toerisme in de regio met het “Care & Holiday” project. In kader van dit project ontwikkelden we enkele pakketten die jou, als accommodatie helpen om gasten met zorgwensen te ontvangen.
Daarnaast doen we een bevraging van Limburgse accommodaties om betere inzichten in de opportuniteiten en noden voor inclusievere accommodaties te bekomen.


Ontdek op deze pagina hoe TABANAA jou kan helpen om zorgeloos gasten met zorgwensen te ontvangen.

Hoe werkt het? 

Jouw logie als het hart van Limburg.

Het verbeteren van het zorgtoerisme in Limburg is niet enkel positief voor gasten met zorgwensen, maar biedt ook heel wat kansen voor jouw toeristische onderneming:

Zorgeloos gasten met zorgwensen ontvangen.

Door middel van onze gerichte opleidingsapp, kwaliteitschecks, gepersonaliseerde briefing en continue ondersteuning, bieden we de kennis en tools die nodig zijn om een inclusieve en zorgzame gastvrijheid te realiseren. Via de zorgbutlerservice ontzorgt TABANAA jouw accommodatie door het organiseren van professionele hulpverlening  voor de gast en bijhorende communicatie.

Verhoogde bezettingsgraad.

We helpen accommodaties om een hogere bezettingsgraad met meer continuiteit te bekomen. Daarnaast bereiken we de zorgbehoevende doelgroep met gerichte marketing en relaties met belangenorganisaties. Samen brengen we leven in de kalme momenten, terwijl we een unieke en zorgzame ervaring bieden.

Een nieuwe inkomstenstroom.

Deze doelgroep, die vaak terugkeert, biedt een stabiele en groeiende inkomstenstroom. Met TABANAA's begeleiding en ondersteuning is er minimale energie of investering nodig van uw kant.

Meer inclusiviteit, extra dankbaarheid.

Het stopt niet bij extra boekingen. Door deze nieuwe doelgroep te verwelkomen open je de deur voor zeer loyale gasten en ervaar je onbetaalbare dankbaarheid.

Voor wie open jij binnenkort je deuren?

Praktische werking

Nood aan accommodaties voor mensen met extra zorgwensen.

Uit gesprekken met belangengroepen en testcases met ervaringsdeskundigen bleek dat er, naast het huidige aanbod ook nood is aan specifiek uitgewerkte arrangementen, zowel voor individuele gasten als groepen:

Care & Holiday

Provincie Limburg en Visit Limburg willen alle logies in de regio aanmoedigen om in te zetten op inclusief Toerisme. Hiervoor werd het project ‘Care & Holiday’ in het leven geroepen.


Samen met de Genkse Twinstone Lodge zijn we de uitdaging aangegaan om de Limburgse logies warm te maken voor en samen te bouwen aan een Limburg zonder drempels. Zodat iedereen onze mooie Provincie kan ontdekken en onze warme Limburgse gastvrijheid mag ervaren.


In dit kader bevragen we Limburgse logies om een beter beeld te krijgen van de opportuniteiten en noden voor inclusief toerisme.
Draag je graag bij aan ons onderzoek?

Vul dan hier de enquête voor logies in.

Get Involved.

Fase 1

1. Enquête

Om een goed beeld te krijgen van de opportuniteiten en noden voor inclusief toerisme in Limburg doen we een grootschalige bevraging bij Limburgse accommodaties.
Draag je graag bij aan ons onderzoek? Vul dan hier de enquête in. In de enquête voor logies kan je ook aangeven of je geïnteresseerd bent in een samenwerking met TABANAA.

2. Kennismaking en onboarden

Voor accommodaties die interesse hebben volgt een kennismakingsgesprek waarbij de unieke behoeften en mogelijkheden voor jouw accommodatie worden doorgenomen. Na de selectie  worden oplossingen op maat uitgewerkt die jouw team in staat stellen om met vertrouwen en expertise aan de slag te gaan met de specifieke behoeften van je gasten.

Fase 2

3. Onderzoeksresultaten

In deze stap worden de resultaten van de enquête zorgvuldig geanalyseerd en gedeeld met alle deelnemende accommodaties. Deze inzichten bieden een waardevol overzicht van de behoeften en voorkeuren van de zorgbehoevende gasten en zullen de samenwerkingsmodellen bijsturen.

4. Eerste gasten

Jouw accommodatie wordt via de kanalen van TABANAA binnen de nieuwe doelgroepen gepromoot. Spoedig zal je de eerste gasten kunnen ontvangen!

Iets voor jou?

Bouw mee aan een inclusiever Limburg

De enquête neemt slechts enkele minuten in beslag.

Nu geen tijd? Herinner mij later.