De vrijheid om verzorgd vakantie te vieren.

TABANAA geeft jou de vrijheid om van een zorgeloos verblijf te genieten, rekening houdend met jouw specifieke behoeften. Of je nu een individuele gast bent of een groepsreis organiseert, wij streven naar een optimale ervaring voor zowel gast als host.

Het boekingsplatform dat connecteert

TABANAA is het vakantieplatform voor iedereen die wat meer ondersteuning nodig heeft tijdens de organisatie van zijn of haar verblijf.

Wij staan klaar om jou te ondersteunen, of je nu behoefte hebt aan aangepaste zorg en voorzieningen, speciale arrangementen voor groepen of gewoon een zorgeloos verblijf wilt ervaren.

Provincie Limburg zet zich in voor een inclusiever toerisme in de regio met het "Care&Holiday" project. In kader van dit initiatief hebben we enkele pakketten ontwikkeld om jou als gast of groepsorganisator te helpen met het vinden van de perfecte accommodatie.

Ontdek op deze pagina hoe TABANAA jou kan helpen om jouw uitstap te plannen zonder zorgen.

Hoe werkt het? 

Zorgeloze vakantie in Limburg.

Heb je verzorging nodig en wil je er graag eens tussenuit? Alleen of met je naasten? Boek je vakantie met TABANAA en geniet van een ontspannen, zorgeloos verblijf. Het online boekingsplatform TABANAA selecteert kwalitatieve hotels, B&B’s en vakantiewoningen waar jouw verzorging en ondersteuning gewoon verdergezet kunnen worden. Net zoals thuis.

Voorspelbaarheid. Een verblijf afgestemd op jouw zorgwensen.

Hier begrijpen we dat reizen met specifieke zorgwensen uitdagingen met zich mee kan brengen. Jouw gemoedsrust staat bij ons centraal. We zorgen ervoor dat stress en onzekerheid over de faciliteiten en regeling van zorg plaats maakt voor voorspelbaarheid. We bieden je gedetailleerde informatie en begeleiding door middel van een vakantieplan op maat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten tijdens je verblijf. Toegankelijkheid is onze prioriteit die we garanderen door een kwaliteitsbezoek ter plaatse. Zo kun jij ontspannen en genieten, want ons doel is om jou de rust te geven die je verdient tijdens je vakantie.

Hartelijk ontvangen. Begrip voor jouw specifieke zorgnoden.

Bij TABANAA geloven wij in naadloze communicatie tussen alle betrokken partners: het logies, de zorgverleners, het transportbedrijf en de verhuurder van eventuele hulpmiddelen. Dit betekent dat je niet telkens opnieuw je verhaal hoeft te doen. Je kunt rekenen op een warm welkom en discrete, respectvolle omgang, of je nu op vakantie bent of herstelt na een operatie. Onbetaalbare gastvrijheid.

Met onze zorgbutlerdienst bieden we aangepaste zorg die specifiek is afgestemd op jouw situatie. Samen met ervaringsdeskundigen en belangengroepen stemden wij de specifieke noden van elke doelgroep af, of het nu gaat om medische zorg, speciale dieetwensen, mobiliteitsoefeningen of andere wensen. Onze ervaren zorg en hospitality professionals zijn er om jou te ondersteunen en de betaling voor de verpleging verloopt gewoon via de mutualiteit zoals je thuis gewend bent.

Onbezorgd genieten. Een extra helpende hand voor onvoorziene zorgen.

Praktische werking

Nood aan accommodaties voor mensen met extra zorgwensen.

Uit gesprekken met belangengroepen en testcases met ervaringsdeskundigen bleek dat er, naast het huidige aanbod ook nood is aan specifiek uitgewerkte arrangementen, zowel voor individuele gasten als groepen:

Care & Holiday

Provincie Limburg en Visit Limburg willen alle logies in de regio aanmoedigen om in te zetten op inclusief Toerisme. Hiervoor werd het project ‘Care & Holiday’ in het leven geroepen.


Samen met de Genkse Twinstone Lodge zijn we de uitdaging aangegaan om de Limburgse logies warm te maken voor en samen te bouwen aan een Limburg zonder drempels. Zodat iedereen onze mooie Provincie kan ontdekken en onze warme Limburgse gastvrijheid mag ervaren.


In dit kader bevragen we iedereen om een beter beeld te krijgen van de opportuniteiten en noden voor inclusief toerisme.
Draag je graag bij aan ons onderzoek?

Vul dan hier de enquête voor gasten in.

Vul dan hier de enquête voor organisatoren groepsreizen in.

Iets voor jou?

Bouw mee aan een inclusiever Limburg

De enquête neemt slechts enkele minuten in beslag.

Nu geen tijd? Herinner mij later.